• 1403/01/16 - 10:00
  • تعداد بازدید : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی بر کشتار دو هزار و 347 راس دام سبک و سنگین در شهرستان فاروج

نظارت بر کشتار دو هزار و 347 راس دام سبک و سنگین و تولید 94488کیلو گرم گوشت قرمز در شهرستان فاروج در سال 1402 توسط شبکه دامپزشکی شهرستان

دکتر سید شاهین احمدی ریاست شبکه دامپزشکی فاروج گفت: تولید گوشت قرمز و سفید به عنوان یکی از منابع پروتئینی سبد غذایی خانوار و مهمتر از آن تامین سلامت و بهداشت این فرآورده خام دامی از وظایف مهم دامپزشکی می باشد.

احمدی در ادامه افزود: به گزارش واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج در سال 1402 نظارت بهداشتی برتولید گوشت قرمز در کشتارگاه دام این شهرستان در سه مرحله پیش از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار با دقت و اهمیت فراوان توسط کارشناسان این شبکه صورت پذیرفته است.

وی اظهار داشت: در سال 1402 تعداد دو هزار و 347 راس دام سبک و سنگین وارد کشتارگاه دام شهرستان شده که از این میان بیش از نظارت های بهداشتی و حذف موارد بیمار و غیر قابل مصرف میزان 94488 کیلو گرم گوشت قرمز سالم جهت مصرف شهروندان محترم وارد مراکز عرضه شهرستان شده است به شهروندان توصیه می شود گوشت قرمز مصرفی خود را از مراکز عرضه مجاز تهیه کنند و به لیبل نصب شده روی لاشه دقت و تاریخ تولید و انقضای گوشت را ملاحظه نمایند و پس از اطمینان از صحت موارد یاد شده و رویت مهر نظارت بهداشتی دامپزشکی اقدام به خرید نمایند.

سامانه پاسخگویی دامپزشکی 1512 آماده پاسخگویی به شکایات پیشنهادات و انتقادات شهروندان می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 317275
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه