در راستای اجرای طرح تشدید نظارت ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ، از رستورانهای و کبابی های بین راهی واقع دو راهی دشت شهرستان گرمه بازدید به عمل آمد
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه ، در راستای اجرای طرح تشدیدکنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و نظارت بر رستورانها و کبابی ها و با توجه به اهمیت نظارت بر مراکز عرضه و رستورانها بویژه رستورانهای بین راهی به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و امنیت خاطر مسافرین نوروزی ، بازدید نظارتی با حضور رئیس و کارشناس شبکه دامپزشکی از رستورانها و کبابی های واقع در دو راهی دشت شهرستان گرمه برگزار گردید .
حسن کامکار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه در این باره گفت : این بازدیدها از شش رستوران و کبابی واقع در دو راهی دشت به عمل آمد و در خصوص نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی تازه و منجمد توصیه ها و تذکرات لازم داده شد و از متصدیان خواسته شد حتماً فرآورده های خام دامی تازه و منجمد را با رعایت اصول زنجیره سرد از مراکز مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند.
وی با اشاره به شروع طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه و رستورانها و جگرکی ها از 13 اسفند ماه لغایت پایان ماه مباک رمضان در شهرستان گرمه ، بیان داشت: با توجه به در پیش بودن تعطیلات نوروزی ، به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان بویژه مسافرین عزیز و اهمیت بیش از پیش سلامت مواد غذایی بویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ، با برنامه ریزی دقیق و هماهنگی با کلیه دستگاههای ذیربط ، نظارت جدی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل قصابی ها و مرغ فروشی ها و رستورانها در دستور کار کارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذایی این اداره قرار دارد و با متخلفین بهداشتی برخورد قانونی صورت می گیرد .
در پایان کامکار از عموم شهروندان و مسافرین ورودی به استان خراسان شمالی درخواست نمود: به خاطر حفظ سلامتی خود از خرید هر گونه گوشت فاقد هویت و نشانه گذاری شده خودداری نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در کلیه مراحل تهیه ، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی ، مراتب را فوراً به اداره دامپزشکی شهرستان و یا با سامانه شبانه روزی تلفنی 1512 گزارش نمایند.
نظر دهید