• 1403/03/21 - 10:58
  • تعداد بازدید : 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بیماری تب کریمه -کنگو جهت قصابان و سلاخان شهرستان گرمه

شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه در راستای آموزش بهره برداران به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اقدام به برگزاری یک کلاس آموزشی ترویجی برای قصابان و سلاخان سطح شهرستان نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه به منظور آگاهی بخشی به گروه های در معرض خطر بیماری cchf  یا "تب خونریزی دهنده کریمه کنگو" یک کلاس آموزشی با هدف آشنایی با راههای انتقال، کنترل و پیشگیری از این بیماری  برای قصابان و سلاخان کشتارگاه دام  گرمه برگزار گردید.

حسن کامکار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه یکی از راههای  انتقال و شیوع بیماری به انسان را تماس مستقیم با گوشت و لاشه دام مبتلا به بیماری بر شمرد و افزود:  مهمترین راه پیشگیری از این بیماری حفاظت و رعایت بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس کار، دستکش، ماسک و عینک مناسب برای افرادی که در معرض دام زنده و لاشه دام کشتاری  می باشد.

وی با اشاره به نزدیک شدن عید سعید قربان و کشتار دام نذری در این روز توسط خیرین خاطر نشان کرد:  به منظور پیشگیری از این بیماری برای مصرف کنندگان گوشت دام های نذری لازم است، لاشه و ضمایم خوراکی دام ذبح شده منجمله جگر به مدت 24 ساعت در پیش سرد و یا یخچال  قرار گرفته و سپس به مصرف برسد.

کامکار همچنین تاکید نمود:  خیرین از هر گونه کشتار دام در معابر عمومی خودداری نموده و حتی المکان دام نذری خود را در کشتارگاه زیر نظر بازرسین دامپزشکی کشتار نمایند و شهروندان از مصرف گوشت و جگر تازه بدون طی شدن دوره پیش سرد  خودداری نمایند.

وی بر مبارزه با انگلهای خارجی دام از طریق سم پاشی دام و جایگاه آنها تاکید نمود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه
  • کد خبر : 320759
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه