• 1402/12/28 - 14:11
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح تشدیدنظارت بهداشتی برفرآوردههای خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

طرح تشدیدنظارت بهداشتی برفرآوردههای خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان فاروج همچنان در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، از ابتدای طرح تشدید نظارت شرعی و بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان حدود742مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان انجام شده و مقدار 50 کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد تاکنون ضبط گردید.

دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج اظهار کرد: طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باهدف کنترل و بازرسی بر روند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان و همچنین ارائه غذای سالم و بهداشتی به مردم، از 19 اسفند ماه سال جاری آغاز گردید و تا 23 فروردین ماه سال جدید ادامه خواهد یافت و این طرح که شامل بازدیدهای روزانه از مراکز در دو شیفت کاری و گشت های مشترک با شبکه بهداشت، اداره صمت و تعزیرات حکومتی به صورت دوره ای می باشد  کلیه مراکز، رستورانها و طباخی ها و ... تحت پوشش نظارتی قرار خواهند گرفت.

احمدی افزود: قبل از اجرایی شدن طرح نیز کلیه مراکز مذکور موظف به رعایت کلیه شرایط بهداشتی و امنیت زیستی شدند و استفاده از تجهیزات محافظت فردی از جمله ماسک، دستکش یکبار مصرف، لباس کار، پیش بند یکبار مصرف، استفاده از محلوهای ضد عفونی، شستشوی لوازم کار با مواد شوینده مناسب در محل کار الزامی شده است.

لازم به توضیح است هرگونه قطعه بندی در مراکز عرضه غیرمجاز بوده و به همشهریان عزیز پیشنهاد می گردد جهت پیشگیری از خطرات احتمالی از محصولات بسته بندی شناسنامه دار موجود در مراکز عرضه استفاده نمایند و از تجمع در مراکز خودداری کنند. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 316739
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه