بررسی اثر گذاری واکسیناسیون تب مالت در دامهای سبک شهرستان گرمه
تیتر مایه کوبی بروسلوز در دامهای سبک شهرستان گرمه مورد ارزیابی قرار گرفت .

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه ، برای مصونیت جمعیت دامی علیه بیماری تب مالت ( بروسلوز ) عملیات واکسیناسیون و ایمن سازی از سوی این شبکه در جمعیت دام سبک انجام شد.
کامکار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه در این باره افزود : بروسلوز، نوعی بیماری عفونی واگیر و مشترک بین انسان و دام است که اثر نامطلوب فراوانی را در سلامت جامعه به جا می گذارد.
وی به راه های پیشگیری از بیماری تب مالت اشاره کرد و افزود: رعایت مواردی شامل واکسیناسیون به موقع دامها، پرهیز از مصرف لبنیات خام، معدوم سازی مناسب جنین سقط شده و استفاده از دستکش، ماسک و عینک هنگام کمک به زایمان و تیمار دام می تواند تا حد زیادی از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی گرمه ، کامکار اظهار نمود : با انجام واکسیناسیون، برای اطمینان از صحت عملکرد فنی اکیپهای صحرایی دامپزشکی ، 2 تا 6 هفته پس از انجام عملیات مایه کوبی تب مالت ، از دام هایی که واکسینه شدند خون گیری و آزمایش برای تعیین تیتر انجام می شود.
کامکار ادامه داد: در این طرح ابتدا تعداد 6 واحد اپیدمیولوژیک دامی شهرستان گرمه که عملیات مایه کوبی بروسلوز در آنها انجام گرفته ، انتخاب و از هر واحد دامی تعداد 10 راس بره و بزغاله ماده خون گیری شد که پس از آزمایش مشخص گردید عملکرد کیفی اکیپهای های واکسیناسیون دامپزشکی گرمه بر علیه بیماری تب مالت از میزان بالایی برخوردار می باشد .
نظر دهید