• 1401/06/20 - 10:59
  • تعداد بازدید : 194
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دومین نشست شورای مدیران دامپزشکی خراسان شمالی در سال 1401

نشست ویژه شهریور ماه 1401 اعضای شورای مدیران دامپزشکی خراسان شمالی، با حضور روسای ادارات ستادی و شهرستانی در شهرستان شیروان برگزار شد

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، این نشست در مورخ 1401/06/19 در شهرستان شیروان برگزار شد. دکتر علی اکبر دلیر صحرایی معاونت سلامت دامپزشکی استان در این جلسه اعلام کرد: به زودی جلسات ارزیابی عملکرد شش ماهه اول سال جاری شبکه های دامپزشکی شهرستان ها برگزار خواهد شد و از روسای شبکه ها خواست نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص نحوه و چگونگی برگزاری جلسات مذکور اعلام کنند.

وی به تاکیدات سازمان دامپزشکی کشور در خصوص اعلام به موقع دستورالعمل ها به دامداران، بهره برداران، مرغداران، صنایع وابسته به دام و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی همچنین به کمیت واگذاری خدمات به بخش خصوصی اشاره داشت.

دلیر صحرایی در خصوص جهاد دامپزشکی چنین گفت: جهاد دامپزشکی می‌بایست همه روزه صورت پذیرد و می توان گفت فعالیت های همکاران دامپزشکی در سطح روستاها و مناطق عشایری به نوعی عملکرد جهادی می باشد. همچنین بر بازدید ها و فعالیت های مراکز نگهداری حیوانات خانگی و انطباق نوع و عنوان پروانه با تابلوی سردرب درمانگاه‌ها تاکید کرد و تکریم ارباب رجوع و پاسخ به درخواست های آنان در یک زمان مشخص و به موقع را مهم دانست‌.

وی به مقایسه عملکرد شبکه ها با دستورالعمل ها و وظایف ذاتی دامپزشکی پرداخت و درخصوص کیفیت عملکرد آنان بخصوص در پوشش بموقع واکسیناسیون و تاثیر آن بر سلامت دام و حفظ سرمایه های دامی مطالبی را یادآور شد.

                                     

دکتر حمید رمضانی مدیر کل دامپزشکی استان خراسان شمالی، ضمن تشکر بابت حضور همکاران و روسا در جلسه، نکات جلسه وبیناری با ریاست سازمان دامپزشکی کشور را عنوان و به اهمیت فرایندهای پرتال دامپزشکی استان تاکید کرد و با توجه به اهمیت پیشگیری از کشتار غیرمجاز به نصب بنر در محل های پر چالش و راست آزمایی در کشتارگاه ها و قصابی ها توسط کارشناسان اشاره داشت.

وی ریشه کنی بیماری های آبله، شاربن، ppr، هاری و تب برفکی را مطرح و نیاز به تلاش مضاعف و همچنین آموزش و ترویج بهره برداران در روستاها و مناطق عشایری و تعیین برش محلی برای شهرستان ها توسط ستاد و برش محلی روستاها توسط شبکه های دامپزشکی شهرستان ها را در جهت پیشبرد این هدف الزامی دانست.

رمضانی بازرسی و بازدید از داروخانه ها و شرکت های دارویی، همچنین تهیه گزارش از حضور مسئولین فنی در محل و تعیین محدوده اسکان عشایر بهمراه میزان جمعیت دامی در طرح محرومیت زدایی را تاکید کرد.

 

دکتر رضا اسدی معاونت توسعه مدیریت و منابع، مشکلات جذب نیروی انسانی و عقد قرارداد خودروهای اجاره‌ای را مطرح و توضیحاتی در خصوص جذب اعتبار جهت دامپزشکی استان عنوان کرد و خواستار مدیریت بیشتر مرخصی های کارکنان و اولویت در هزینه کرد ادارات شد.

در ادامه جلسه کلیه روسای ستادی فنی و اداری و روسای شبکه ها  گزارشی از عملکرد و مشکلات موجود را مطرح و واحدهای مربوطه پاسخگوی آنان شدند.

جلسه با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد پایان یافت

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 290303

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه