• 1402/08/09 - 12:34
  • تعداد بازدید : 249
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واکسیناسیون هاری برای پرسنل دامپزشکی شهرستان فاروج

پرسنل بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی شهرستان فاروج علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج، با توجه به مخاطرات شغلی موجود در حرفه دامپزشکی و خطرات احتمالی انتقال بیماریهای مشترک به پرسنل شبکه، طی برنامه ریزی صورت گرفته با شبکه بهداشت و درمان شهرستان کلیه پرسنل بخش دولتی و خصوصی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج گفت: هاری یک بیماری کشنده ویروسی است که مخصوص گوشتخواران اهلی و وحشی بوده که انسان و سایر حیوانات خونگرم پستاندار به طور تصادفی و غالبا از طریق گزش به آن مبتلا می شوند و هدف کلی در برنامه کنترل هاری طبق اعلامیه سازمان جهانی بهداشت، حذف تمامی موارد مرگ انسانی در اثر ابتلا به بیماری هاری ناشی از گزش سگ تا سال ۲۰۳۰ اعلام شده است.

احمدی در ادامه افزود: متاسفانه در سنوات اخیر تعداد موارد حیوان گزیدگی در کشور به علت افزایش جمعیت سگ‌ها (نه تنها در سطح روستا بلکه در سطح شهرها) رو به افزایش بوده و اگر اقدامی جدی و اصولی انجام نشود هر روز پیشگیری و مقابله مشکل تر و کنترل بیماری هاری دشوارتر می‌شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 309873
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید