جلسه آموزشی ارتقای سطح کیفی شیرخام در شهرستان فاروج
این جلسات با هدف نظارت مستمر بر فرآیندهای تولید، توزیع، و عرضه شیرخام و همچنین بهبود کیفیت این محصول حیاتی برای سلامت عموم برگزار می شود.
دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج، گفت: در راستای ساماندهی عرضه شیر خام جلسه آموزشی و توجیهی با هماهنگی بخش مبارزه بیماریهای دامی با گاوداران شهرستان فاروج در جهت ارتقای سطح کیفی شیرخام و بیماریهای دامی در محل مدریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار گردید.
احمدی اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه کاهش مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی، و فیزیکی شیرخام است و همچنین ارتقای کیفیت و افزایش تولید شیرخام و کاهش انتقال بیماریهای مشترک از حیوان به انسان از طریق شیر و تضمین سلامت مصرف کنندگان می باشد.
وی افزود: این جلسات با هدف نظارت مستمر بر فرآیندهای تولید، توزیع، و عرضه شیرخام و همچنین بهبود کیفیت این محصول حیاتی برای سلامت عموم برگزار می شود.
نظر دهید