• 1403/05/31 - 12:33
  • تعداد بازدید : 188
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه آموزشی ارتقای سطح کیفی شیرخام در شهرستان فاروج

این جلسات با هدف نظارت مستمر بر فرآیندهای تولید، توزیع، و عرضه شیرخام و همچنین بهبود کیفیت این محصول حیاتی برای سلامت عموم برگزار می شود.

دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج، گفت: در راستای ساماندهی عرضه شیر خام جلسه آموزشی و توجیهی با هماهنگی بخش مبارزه بیماریهای دامی با گاوداران شهرستان فاروج در جهت ارتقای سطح کیفی شیرخام و بیماریهای دامی در محل مدریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار گردید.

احمدی اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه کاهش مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی، و فیزیکی شیرخام است و همچنین ارتقای کیفیت و افزایش تولید شیرخام و کاهش انتقال بیماریهای مشترک از حیوان به انسان از طریق شیر و تضمین سلامت مصرف کنندگان می باشد.

وی افزود: این جلسات با هدف نظارت مستمر بر فرآیندهای تولید، توزیع، و عرضه شیرخام و همچنین بهبود کیفیت این محصول حیاتی برای سلامت عموم برگزار می شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج,آموزش و ترویج
  • کد خبر : 324114
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید