تشدید نظارت های بهداشتی و کشیک های نظارتی و ساماندهی عرضه ماهی قرمز توسط شبکه دامپزشکی فاروج
رئیس شبکه دامپزشکی فاروج گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی در استان به مدت 30 روز از 20 اسفند در راستای نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی اجرا می شود.
_8551.jpg)
به گزارش روابط عمومی شهرستان فاروج ، اکیپ های بازرسی بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج به تعداد 2 اکیپ از جمله 1 اکیپ ثابت و 1 اکیپ سیار تا 20 فروردین نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی را انجام می دهند.
دکتر احمدی رئیس شبکه فاروج گفت: این اقدام به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران ها و غذاخوری های فعال در ایام تعطیلات نوروزی انجام می شود.
وی افزود: کارشناسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامتی مردم نسبت به بازدید از اماکن عرضه فرآورده های خام دامی اقدام و فرآوردههای فاسد و غیرقابل مصرف را ضبط و با مجوز مقام قضایی معدوم سازی می کنند.
نظر دهید