تشدید نظارت های بهداشتی و کشیک های نظارتی و ساماندهی عرضه ماهی قرمز توسط شبکه دامپزشکی فاروج
رئیس شبکه دامپزشکی فاروج گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروزی در استان به مدت 30 روز از 20 اسفند در راستای نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی اجرا می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرستان فاروج ، اکیپ های بازرسی بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج به تعداد 2 اکیپ از جمله 1 اکیپ ثابت و 1 اکیپ سیار تا 20 فروردین نظارت بر مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی را انجام می دهند.
دکتر احمدی رئیس شبکه فاروج گفت: این اقدام به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه، رستوران ها و غذاخوری های فعال در ایام تعطیلات نوروزی انجام می شود.
وی افزود: کارشناسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامتی مردم نسبت به بازدید از اماکن عرضه فرآورده های خام دامی اقدام و فرآوردههای فاسد و غیرقابل مصرف را ضبط و با مجوز مقام قضایی معدوم سازی می کنند.
نظر دهید