برگزاری جلسه هماهنگی عید قربان در فرمانداری فاروج
جلسه هماهنگی عید قربان در فرمانداری فاروج هم زمان با جلسه کارگروه سلامت این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، با توجه به نزدیک شدن به عید سعید قربان و و مخاطرات احتمالی در این ایام، موضوع در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مطرح شد و نجفی فرماندار فاروج ضمن تأکید بر موضوع اطلاع رسانی عمومی توسط ادارات، بر انجام گشت های قرنطینه ای با حضور نیروی انتظامی به طور ویژه اشاره داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی فاروج هم گفت: تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در این شهرستان مشاهده نشده است ولی از شهروندان می خواهیم برای جلوگیری از بروز احتمالی این بیماری، گوشت دام کشتارشده(قربانی) را به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا طی مراحل جمود نعشی، ویروس عامل این بیماری از بین برود.
دکتر سید شاهین احمدی درباره تدابیر عید قربان هم تصریح کرد: ضمن انجام گشت های قرنطینه ای مشترک با نیروی انتظامی و نظارت بهداشتی بر دام های قربانی در کشتارگاه سنتی دام در روز عید، 4 اکیپ سیار و 2 اکیپ ثابت در این طرح شرکت می کنند و هم زمان با استقرار نیروهای دامپزشک، روحانیون نیز در جایگاه مخصوص مستقر می شوند تا بر عملیات کشتار دام نظارت شرعی داشته باشند.
نظر دهید