اجرای طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی در فاروج
طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی، در شهرستان فاروج اجرا شد.
_6606.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، در این طرح که شامل بازدیدهای مستمر از مراکز تولید و عرضه این فرآورده ها در دو نوبت کاری روزانه و گشت های مشترک دوره ای با شبکه بهداشت، اداره صمت و تعزیرات حکومتی است، تمامی مراکز عرضه، رستوران ها و طباخی ها و ... تحت پوشش نظارتی قرار گرفته اند.
شایان ذکر است، قبل از اجرایی شدن این طرح نیز با توجه به لزوم تشدید نظارت ها در شرایط حال حاضر به دلیل شیوع کرونا، همه مراکز مذکور موظف به رعایت کلیه شرایط بهداشتی و امنیت زیستی در خصوص پیشگیری از شیوع کرونا شدند و استفاده از تجهیزات محافظت فردی از جمله ماسک، دستکش یکبار مصرف، لباس کار و پیش بند یکبار مصرف، استفاده از محلول های ضدعفونی کننده، شست و شوی لوازم کار با مواد شوینده مناسب و... الزامی شده است . هم چنین هرگونه قطعه بندی در مراکز عرضه، غیرمجاز است؛ لذا به عموم مصرف کنندگان پیشنهاد می شود برای پیشگیری از خطرات احتمالی، از محصولات بسته بندی شناسنامه دار موجود در مراکز عرضه، استفاده و از تجمع در مراکز خودداری کنند .
نظر دهید