کلاس آموزشی دامپزشکی فاروج برای ذابحان و قصابان
کلاس آموزشی برای ذابحان و قصابان فاروج با محوریت لزوم رعایت شرایط بهداشتی ذبح دام و جلوگیری از مخاطرات بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، با توجه به این که یکی از وظایف دامپزشکی، نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت بوده و رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم است، در همین راستا با حضور کارکنان کشتارگاه دام این شهرستان، این کلاس آموزشی در شبکه دامپزشکی برگزار شد.
دکتر محسن سفیدگر معاون این شبکه در این کلاس در خصوص اهمیت رعایت بهداشت فردی توسط ذابحان و قصابان به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری های مشترک انسان و دام و بیماری هایی نظیر سل،تب مالت،تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و ... هم چنین، اهمیت توجه به نکات بهداشتی که بایستی توسط ذابحان و قصابان و بازرس بهداشتی دامپزشکی مدنظر باشد، توضیحاتی ارائه داد.
وی تصریح کرد:یکی از راه های بسیار مهم جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک به خصوص تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به مردم در زمینه چگونگی تهیه فرآورده های خام دامی و آموزش عرضه کنندگان این فرآورده هاست.
نظر دهید