هشدار دامپزشکی بجنورد درباره احتمال بروز و شیوع تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو
شبکه دامپزشکی بجنورد درباره احتمال بروز و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه- کنگو (CCHF) هشدار داد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/010101101.jpg)
بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد، با توجه به شروع فصل گرما و تکثیر و فعالیت کنه های ناقل بیماری، احتمال بروز و شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین حیوان و انسان است، افزایش مییابد. لذا رعایت نکات بهداشتی ذیل به ویژه از سوی افراد مرتبط با دام و لاشه (گوشت) ضروری است:
- - اجتناب از کشتار غیرمجاز دام
- - تهیه گوشت قرمز مورد نیاز از مراکز عرضه و توجه به مهر دامپزشکی و برچسب الصاقی روی لاشه
- - رعایت نظافت و بهداشت فردی
- - خودداری از جداسازی و له کردن کنه های موجود روی بدن دام با دست
- - رعایت موارد ایمنی و بهداشتی هنگام کار با دام یا لاشه آن از قبیل استفاده از دستکش، لباس کار، عینک و چکمه
- - خرد نمودن و قطعه بندی گوشت با دستکش
- - درصورت استفاده از گوشت دام قربانی، بایستی آن را حداقل بمدت 24 ساعت در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد(یخچال) نگهداری و سپس مصرف یا منجمد کرد و از مصرف گوشت و آلایش خوراکی بلافاصله پس از ذبح دام خودداری شود.
نظر دهید