نظارت بهداشتی بر ذبح دام های قربانی در فاروج
عملیات نظارت بهداشتی بر ذبح دام های قربانی در شهرستان فاروج در عید سعید قربان انجام پذیرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، با عنایت به لزوم حفظ بهداشت عمومی و وظیفه خطیر دامپزشکی در این حوزه، طرح نظارت بهداشتی عید قربان از 72 ساعت قبل از روز عید تا پایان روز عید سعید قربان در شهرستان فاروج اجرایی شد.
این طرح در قالب گشت های قرنطینه ای مشترک با نیروی انتظامی و نظارت بهداشتی بر دام های قربانی در کشتار سنتی دام در روز عید اجرا شد و 4 اکیپ سیار و 2 اکیپ ثابت در این طرح شرکت کردند. هم چنین، همزمان با استقرار نیروهای دامپزشک، روحانیون نیز در جایگاه مخصوص مستقر میشوند تا بر عملیات کشتار دام نظارت شرعی داشته باشند.
دکتر سید شاهین احمدی رئیس شبکه دامپزشکی فاروج نیز در این ارتباط گفت: هرچند که تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در این شهرستان مشاهده نشده است ولی از شهروندان می خواهیم برای جلوگیری از بروز و شیوع این بیماری، گوشت کشتار شده(قربانی) خود را به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا طی مراحل جمود نعشی لاشه، عامل مسبب بیماری از بین برود.
نظر دهید