نظارت بر کشتار 6238 رأس دام در کشتارگاه صنعتی بجنورد طی سه ماهه امسال
در سه ماهه نخست سال جاری 6238 راس دام زنده سبک و سنگین با نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه صنعتی دام بجنورد کشتار شد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/111111111.jpg)
بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد از مجموع 6238 راس دام کشتار شده تحت نظارت و بازرسی مستمر کارشناسان مستقر در کشتارگاه صنعتی دام بجنورد، 5627 راس دام سبک(گوسفند و بز)، 610 راس دام سنگین(گاو و گوساله) و 1 شتر بوده که میزان گوشت قرمز استحصالی سالم آن 238270 کیلوگرم است.
شایان ذکر است در این بازرسی ها ضمن حذف موضعی برخی لاشه ها، 11 لاشه دام سبک و 2 لاشه دام سنگین به طور کامل حذف و در مجموع 1993 کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی ناسالم از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
دکتر رضا رحیمی رئیس شبکه دامپزشکی بجنورد در این باره گفت: شهروندان بایستی گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هنگام خرید به مهر دامپزشکی بر روی لاشه و برچسب الصاقی آن که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء و جنسیت لاشه است، دقت کنند. ضمناً در صورت مشاهده هرگونه موارد غیربهداشتی مراتب را به سامانه 1512 اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی گردد./.
نظر دهید