چهارشنبه 06 خرداد 1405

flag
  • 1405/03/03 - 13:39
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دفن بهداشتی ۴ رأس گاو در شهرستان مانه بر اثر سم‌پاشی غیراصولی

سرپرست دامپزشکی شهرستان مانه از تلف شدن ۴ رأس گاو در روستای «گزآباد» به دلیل شست‌وشوی غیراصولی دام با سم خبر داد و نسبت به خطرات اقدامات خودسرانه در حوزه دامپزشکی هشدار داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان مانه، علی مکتبیان در تشریح این حادثه اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر تلفات مشکوک دام در روستای گزآباد، کارشناس این شبکه بلافاصله به محل اعزام شد.

 

وی افزود: بررسی‌های میدانی نشان داد که این ۴ رأس گاو، پس از اقدام خودسرانه دامدار برای شست‌وشوی سنتی و غیراصولی با مواد سمی و بدون کسب مشاوره از کارشناسان دامپزشکی، دچار مسمومیت حاد شده و تلف شده‌اند که لاشه‌های دام‌های مذکور تحت نظارت کارشناس دامپزشکی به صورت بهداشتی دفن شدند.

 

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان مانه با ابراز تأسف از بروز این حادثه، مقاومت در برابر تغییر شیوه‌های سنتی را عامل اصلی بروز چنین خساراتی دانست و تأکید کرد: متأسفانه هنوز برخی از دامداران، بدون توجه به دستورالعمل‌های علمی، اقدام به استفاده غیرمجاز از سموم شیمیایی می‌کنند که این امر عواقب جبران‌ناپذیری برای سرمایه دامی آنان به همراه دارد.

 

وی همچنین یادآور شد که سامانه پاسخگویی ۱۵۱۲ به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌ها، مشاوره و پاسخگویی به مشکلات و سوالات دامداران عزیز می‌باشد.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان مانه و سملقان
  • کد خبر : 354346
admin ادمین خراسان شمالی

admin ادمین خراسان شمالی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور