• 1397/12/09 - 07:49
  • تعداد بازدید : 213
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های دامپزشکی درخصوص رعایت مسایل بهداشتی در هنگام خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید

شبکه دامپزشکی بجنورد درخصوص لزوم رعایت مسائل بهداشتی در هنگام خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید هشدار داد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد با توجه به فرا رسیدن روزهای پایان سال واحد نظارت بر بهداشت عمومی این شبکه نسبت به رعایت مسائل بهداشتی در هنگام خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید هشدار داد و توصیه نمود:

1- ماهی قرمز مورد نیاز خود را حتماً از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و از خرید هرگونه ماهی از افراد متفرقه خودداری نمایند.

2- درهنگام خرید دقت شود ماهی علائمی نظیر تاخوردن باله، بیرون زدگی چشم، ریخته شدن پولک، لکه های پنبه­ای شکل و یا سفید مایل به خاکستری در سطوح و اطراف دهان نداشته باشند و از تحرک و شادابی لازم برخوردار باشند.

3- از تماس مستقیم دست با ماهی و یا آب تنگ حاوی ماهی، بدلیل احتمال بروز بیماری های مشترک خودداری گردد.

4- پس از تعویض آب تنگ حاوی ماهی دست ها را با آب و صابون شسته و از دست زدن به چشم و دهان خودداری گردد.

5- آب مورد نیاز جهت نگهداری ماهی حتما قبل از استفاده کلرزدایی گردد.  

6- ماهی قرمز در دمای 25-10 درجه سانتیگراد نگهداری شود و از تغییرات دمایی ناگهانی جلوگیری گردد.

7- بدلیل رعایت مسائل بهداشتی و زیست محیطی از رها سازی ماهی قرمز در سدها، استخرها و یا رودخانه ها جدا خودداری گردد.

همچنین سامانه 1512 ، به صورت 24 ساعته، آماده دریافت نقطه نظرات، پیشنهادات و شکایات مردمی است.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد
  • کد خبر : 6915
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه