• 1397/11/16 - 09:14
  • تعداد بازدید : 239
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی- ترویجی بهداشت فرآورده های خام دامی جهت کارکنان خانم ادارات دولتی بجنورد

کلاس آموزشی ترویجی بهداشت فرآورده های خام دامی جهت کارکنان خانم ادارات دولتی بجنورد برگزار گردید.

بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه فجر و مطابق برنامه ریزی صورت گرفته در گرامیداشت این ایام یکدوره کلاس آموزشی با موضوع بهداشت فرآورده های خام دامی (گوشت و شیر)، با حضور بیش از 50 نفر از کارکنان خانم ادارات دولتی ، در مورخه 14/11/97 در محل سالن همایش های اداره پست بجنورد برگزار گردید.

دکتر رضا رحیمی مدرس این دوره آموزشی، با اشاره به فعالیت های دامپزشکی در جهت نیل به اهداف عالی سازمانی که همانا غذای سالم از مزرعه تا سفره است، به تشریح نحوه تهیه، نگهداری و استفاده از انواع فرآورده های خام دامی پرداخت و این اطمینان را به مصرف کنندگان داد که درصورت تهیه ی گوشت و شیر از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی و توجه به لیبل محصولات همچنین رعایت بهداشت و توصیه های کارشناسان دامپزشکی نظیر عدم استفاده از لبنیات سنتی و گوشت نیم پز هیچگونه خطری متوجه آنان نخواهد شد.

در پایان جلسه نیز به 4 شخصی که به سؤالات مطرح شده در طول جلسه پاسخ صحیح دادند جوایزی اهداء گردید./.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد
  • کد خبر : 5865
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه