• 1401/03/21 - 10:11
  • تعداد بازدید : 550
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی با هدف پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان شیروان

کشتار غیر بهداشتی دام و عدم گذراندن دوره پیش سرد پس از کشتار خطر ابتلا به CCHF را افزایش می دهد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شیروان، به منظور آگاهی بخشی به گروههای در معرض خطر بیماری "CCHF یا تب ویروسی خونریزی دهنده کریمه کنگو "  کلاس آموزشی با هدف آشنایی با راههای انتقال و کنترل و پیگشیری از این بیماری برای پرسنل شاغل در کشتارگاه دام سنتی و شاغلین صنف خرده فروشی انواع گوشت قرمز توسط اداره دامپزشکی شیروان برگزار گردید.

 

دکتر حسن ایزانلو سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان شیروان در این کلاس آموزشی عنوان کرد: با توجه به اینکه دام آلوده فاقد علائم بالینی و این بیماری فاقد واکسن می باشد، مهمترین راه پیشگیری از این بیماری رعایت موارد حفاظت و بهداشت فردی از جمله لباس کار، دستکش،ماسک و عینک مناسب توسط مرتبطین با گوشت و آلایش خام دام است .

ایزانلو در ادامه افزود: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام بوده که توسط کنه ، خون و ترشحات لاشه دام آلوده منتقل می شود. این بیماری هیچ گونه واکسنی در دام نداشته و برای بسیاری از انسانهای مبتلا کشنده خواهد بود.    

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان شیروان
  • کد خبر : 286983

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه