برگزاری کلاس آموزشی با هدف پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان شیروان
کشتار غیر بهداشتی دام و عدم گذراندن دوره پیش سرد پس از کشتار خطر ابتلا به CCHF را افزایش می دهد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/2022/Jun/11/IMG-20220608-WA0047.jpg)
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شیروان، به منظور آگاهی بخشی به گروههای در معرض خطر بیماری "CCHF یا تب ویروسی خونریزی دهنده کریمه کنگو " کلاس آموزشی با هدف آشنایی با راههای انتقال و کنترل و پیگشیری از این بیماری برای پرسنل شاغل در کشتارگاه دام سنتی و شاغلین صنف خرده فروشی انواع گوشت قرمز توسط اداره دامپزشکی شیروان برگزار گردید.
دکتر حسن ایزانلو سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان شیروان در این کلاس آموزشی عنوان کرد: با توجه به اینکه دام آلوده فاقد علائم بالینی و این بیماری فاقد واکسن می باشد، مهمترین راه پیشگیری از این بیماری رعایت موارد حفاظت و بهداشت فردی از جمله لباس کار، دستکش،ماسک و عینک مناسب توسط مرتبطین با گوشت و آلایش خام دام است .
ایزانلو در ادامه افزود: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام بوده که توسط کنه ، خون و ترشحات لاشه دام آلوده منتقل می شود. این بیماری هیچ گونه واکسنی در دام نداشته و برای بسیاری از انسانهای مبتلا کشنده خواهد بود.
نظر دهید