برگزاری جلسه آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو و راههای کنترل و پیشگیری از آن در روستای کوسه شهرستان شیروان
توصیه های بهداشتی پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو و راه های انتقال آن در روستای کوسه از توابع شهرستان شیروان ارائه شد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/2022/Jul/28/تب کریمه.jpg)
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان شیروان، جلسه آموزشی آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو و راههای کنترل و پیشگیری از آن در روستای کوسه توسط دکتر حسن ایزانلو ریاست اداره دامپزشکی شهرستان شیروان برگزار گردید.
ایزانلو در این جلسه عنوان نمود: روستاییان عزیزی که به کشتارگاه دام و مراکز عرضه فرآورده های گوشتی دسترسی ندارند می توانند در زمان ذبح در منزل با تماس با سامانه تلفنی دامپزشکی 1512 از حضور یا مشاوره بازرسین بهداشتی دامپزشکی و یا یکی از کلینیسینهای دامپزشکی فعال در منطقه بهره مند شوند.
وی تاکید نمود درحین کشتار دام از کلیه امکانات حفاظتی فردی مثل ماسک، دستکش و چکمه جهت کنترل و پیشگیری از احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو و دیگر بیماریهای مشترک انسان و دام مانند تب مالت و شاربن و سل و ... استفاده نموده و نیز در زمان ذبح حفره ای در محل کشتار به عمق حداقل 30 سانتیمتر حفر و خون ناشی از دام کشتاری را به داخل آن هدایت و سطح حفره با خاک پوشانده شود و نیز امحا و احشا آلوده حذفی را به صورت بهداشتی معدوم نمایند بطوریکه در دسترس سایر حیوانات قرار نگیرد.
همچنین حتما لاشه و آلایش به دست آمده را به مدت 24 ساعت در یخچال با دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد و آلایش استحصالی را به مدت 48 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری تا پس از طی مرحله جمود نعشی گوشت استحصالی سالم و بهداشتی با قوام و طعم مناسبتر داشته باشند .
دامپزشکی تامین کننده سلامت عمومی از مزرعه تا سفره غذایی می باشد.
نظر دهید