برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ در جاجرم اجرا شد
برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ از ابتدای مهر ماه 99 در تمامی فروشگاه های عرضه کننده تخم مرغ در شهرستان جاجرم اجرایی شد.
رئیس شبکه دامپزشکی جاجرم با اعلام این خبر گفت: با توجه به اجرایی شدن این برنامه ملی به تمامی مراکز عرضه کننده تخم مرغ دستورعمل های بهداشتی ابلاغ شده و فروش تخم مرغ های بدون شناسه و خارج از یخچال ممنوع است و در صورت مواجهه همکاران واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه، برای جمع آوری آن اقدام می شود.
دکتر محسن شاددل سامانه تلفنی چهاررقمی 1512 را پل ارتباطی شهروندان و بهره برداران با دامپزشکی و راه انتقال پیشنهاد، انتقاد و گزارش تخلفات بهداشتی ذکر کرد.
کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره هم گفت : یکی از وظایف دامپزشکی نظارت بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی است که رابطه ای مستقیم با سلامت جامعه انسانی دارد و این طرح ملی به طور دقیق و سختگیرانه به منظور حفظ سلامت شهروندان در شرایط بحران کرونایی دنبال خواهد شد.
به گفته سید حسین مرتضوی، در مرحله اول تخلف از دستورعمل ها، فرآورده ها جمع آوری می شود و در مراحل بعدی متصدی واحد متخلف به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد./
نظر دهید