• 1402/02/12 - 14:16
  • تعداد بازدید : 277
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازید و ممیزی از کارخانه خوراک دام شهرستان فاروج

معاون و مسئول واحد نظارت بر بهداشت مواد غذایی شبکه دامپزشکی فاروج به همراه کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی از کارخانه خوراک دام بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج، در پی دستورالعمل های سازمان دامپزشکی مبنی بر لزوم ممیزی صنایع وابسته به دام معاونت و مسئول واحد نظارت این شبکه به همراه کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان ، از کارخانه خوراک دام سرودانه سرودشت واقع در شهرستان فاروج جهت رتبه بندی کارخانه های خوراک دام بازدید و ممیزی های لازم در کارخانه صورت پذیرفت و کلیه لوازم و تجهیزات مورد ارزشیابی قرار گرفت.

 حسین خوش سیما معاون و مسئول واحد نظارت شبکه فاروج گفت: در این بازدید ضمن بررسی تولیدات و وضعیت فعلی و تجهیزات موجود در کارخانه که از مفاد اصلی رتبه بندی و ارزشیابی می باشد به بررسی مسائل مرتبط و انتظارات دامپزشکی از کارخانه پرداخته شد.

وی افزود: در راستای حفظ سلامت غذایی دام و به تبع آن حفظ سلامت مصرف کنندگان این بازدیدها به صورت  مستمر انجام خواهد گرفت و در ادامه از مسئول فنی و بهداشتی  واحد درخواست شدتا به نقاط بحرانی(HACCP) نظارت دائمی داشته باشد، چرا که وظیفه ذاتی دامپزشکی نظارت بر سلامت محصول از محل تولید تا مصرف می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 300882

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه