اعزام سه اکیپ واکسیناسیون دو نفره دامپزشکی خراسان شمالی به مناطق عشایری گنبدکاووس
در پی بازدید مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی از مناطق قشلاقی ملاموسی و آخوندآباد شهرستان گنبدکاووس، سه اکیپ واکسیناسیون با مشارکت بخش خصوصی و دولتی برای ارائه خدمات به مناطق عشایری استان گلستان اعزام شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی خراسان شمالی، پس از بازدید میدانی مدیرکل دامپزشکی استان از مناطق قشلاقی ملاموسی و آخوندآباد در شهرستان گنبدکاووس، سه اکیپ دو نفره دامپزشکی متشکل از نیروهای واکسیناسیون بخش دولتی و خصوصی به این مناطق اعزام شد.
حسن قاسمیفرد، رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی دامپزشکی خراسان شمالی با اشاره به ضرورت افزایش خدماترسانی به دامداران عشایر گفت: اعزام این اکیپها با هدف ارتقای پوشش واکسیناسیون، تقویت عملیات مراقبت و کنترل بیماریهای دامی صورت گرفته است.
وی افزود: در این مأموریت، وضعیت بهداشتی دامها مورد پایش قرار میگیرد و تیمهای اعزامی نسبت به ارائه خدمات ضروری از جمله واکسیناسیون تب برفکی، بررسیهای اپیدمیولوژیک اقدام خواهند کرد.
قاسمیفرد تأکید کرد: دامپزشکی خراسان شمالی در مواقع نیاز، مناطق عشایری استان گلستان را تحت پوشش خدمات بهداشتی قرار میدهد و برنامهریزی برای تقویت امنیت زیستی و پیشگیری از بروز بیماریهای دامی یکی از اولویتهای اصلی مجموعه است.
نظر دهید