اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان فاروج
بازدیدهای روزانه از مراکز در دو شیفت کاری و گشت های مشترک با شبکه بهداشت ، اداره صمت و تعزیرات حکومتی به صورت دوره ای می باشد . کلیه مراکز ، رستورانها و طباخی ها و ... تحت پوشش نظارتی قرار خواهند گرفت .
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج
از ابتدای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان حدود 1257 مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان انجام شده و مقدار 148.5 کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد ضبط گردید.
دکتر احمدی رییس شبکه عنوان کرد؛ طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باهدف کنترل و بازرسی بر روند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱ و همچنین ارائه غذای سالم و بهداشتی به مردم، از ۱۴ اسفند ماه آغاز گردید و تا ۱۶ اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.
در طی این طرح که شامل بازدیدهای روزانه از مراکز در دو شیفت کاری و گشت های مشترک با شبکه بهداشت ، اداره صمت و تعزیرات حکومتی به صورت دوره ای می باشد . کلیه مراکز ، رستورانها و طباخی ها و ... تحت پوشش نظارتی قرار خواهند گرفت .
لازم به توضیح است هرگونه قطعه بندی در مراکز عرضه غیرمجاز بوده و به همشهریان عزیز پیشنهاد می گردد جهت پیشگیری از خطرات احتمالی از محصولات بسته بندی شناسنامه دار موجود در مراکز عرضه استفاده نمایند و از تجمع در مراکز خودداری کنند .
نظر دهید