• 1401/01/10 - 15:36
  • تعداد بازدید : 670
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان فاروج

بازدیدهای روزانه از مراکز در دو شیفت کاری و گشت های مشترک با شبکه بهداشت ، اداره صمت و تعزیرات حکومتی به صورت دوره ای می باشد . کلیه مراکز ، رستورانها و طباخی ها و ... تحت پوشش نظارتی قرار خواهند گرفت .

 به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی فاروج 
از ابتدای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان حدود 1257 مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان انجام شده و مقدار 148.5 کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد ضبط گردید.
دکتر احمدی رییس شبکه عنوان کرد؛ طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باهدف کنترل و بازرسی بر روند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱ و همچنین ارائه غذای سالم و بهداشتی به مردم، از ۱۴ اسفند ماه آغاز گردید و تا ۱۶ اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.
 در طی این طرح که شامل بازدیدهای روزانه از مراکز در دو شیفت کاری و گشت های مشترک با شبکه بهداشت ، اداره صمت و تعزیرات حکومتی به صورت دوره ای می باشد . کلیه مراکز ، رستورانها و طباخی ها و ... تحت پوشش نظارتی قرار خواهند گرفت . 
 
لازم به توضیح است هرگونه قطعه بندی در مراکز عرضه غیرمجاز بوده و به همشهریان عزیز پیشنهاد می گردد جهت پیشگیری از خطرات احتمالی از محصولات بسته بندی شناسنامه دار موجود در مراکز عرضه استفاده نمایند و از تجمع در مراکز خودداری کنند .
  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان فاروج
  • کد خبر : 283431

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه