15 هزار نوبت بازرسی بهداشتی دامپزشکی بجنورد از مراکز فرآورده های خام دامی
در 10 ماهه سال جاری بیش از 15 هزار نوبت از مراکز تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی در بجنورد بازرسی به عمل آمد که در نتیجه آن، بیش از 71 تن انواع فرآورده مشکوک به فساد، کشف، ضبط، نمونه برداری و تعیین تکلیف شد.
![](/thumbnail/550-375_100/uploads/24/news-default-img-(1)_6606.jpg)
بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد، از مجموع 863 مرکز تولید، نگهداری، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی این شهرستان، در 10 ماه امسال 15402 نوبت بازرسی به عمل آمد که طی آن 253 مرکز متخلف، شناسایی و 71502 کیلوگرم انواع فرآورده مشکوک به فساد، کشف و ضبط موقت شد.
از این مقدار کشف شده 4982 کیلوگرم پس از 445 مورد نمونه برداری و انجام آزمایش لازم، غیرقابل مصرف تشخیص داده شد و با رعایت موازین بهداشتی، معدوم و برای باقیمانده دستور مصرف مشروط داده شد.
هم چنین در این مدت 68 مرکز متخلف به مراجع ذیصلاح قضایی معرفی شدند که پرونده آن ها یا به نتیجه رسیده است و حکم صادره، ابلاغ گردیده و یا در دست بررسی است./
نظر دهید