نشست مسئولان فنی بهداشتی خراسان شمالی با محوریت ابلاغ شرح وظایف و ماده 19 نظارت دامپزشکی
نشست آموزشی و توجیهی مسئولان فنی بهداشتی واحدهای تحت نظارت دامپزشکی خراسان شمالی با محوریت ابلاغ شرح وظایف و ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی، با حضور مسئولان و ناظران فنی و بهداشتی کشتارگاه های دام و طیور، واحدهای فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی، مراکز جمع آوری شیرخام، سردخانه ها و میادین عرضه و مجتمع های پرورش دام و طیور و نمایندگان نظام دامپزشکی استان، با دستورکار ابلاغ شرح وظایف و ماده 19 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی، مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی در این نشست با اشاره به یکم ژوئن، روز جهانی شیر و شعار امسال این روز که بر تداوم نظارت های بهداشتی برای تولید و عرضه مستمر شیر سالم تأکید دارد، وظیفه مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی به ویژه شاغلان در مراکز جمع آوری شیر و صنایع وابسته را بسیار حائز اهمیت دانست.
دکتر حمید رمضانی بر تعامل هر چه بیشتر بخش های دولتی و خصوصی دامپزشکی در این زمینه هم تاکید داشت و افزود: سلامت فرآورده های مصرفی خانوارها به همین نظارت ها و اعمال دقیق ضوابط فنی بهداشتی بستگی دارد. وی هم چنین با ابراز خرسندی از اجرایی شدن ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان تصریح کرد: با قطع شدن رابطه مالی مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی با کارفرمایان، اعمال ضوابط بهداشتی در مراکز و صنایع وابسته روند مطلوبی می یابد و بسیاری از دغدغه هایی که شاید در این زمینه وجود داشت، برطرف می شود.
دکتر علی اکبر دلیرصحرایی معاون سلامت اداره کل نیز در این جلسه به نحوه اجرای ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان اشاره داشت و توضیحاتی درباره شرح وظایف مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی مستقر در این واحدها ارائه کرد و اعمال دقیق ضوابط ابلاغی را مورد تاکید قرار داد.
دکتر ابراهیم تقوایی مقدم سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی نیز مهم ترین مسائل مبتلابه در این واحدها را برشمرد و در مورد هر یک از آن ها به بیان نکات فنی و ضوابط قانونی مدنظر پرداخت.
در ادامه این نشست، مباحثی تخصصی در زمینه چگونگی ایفای وظایف نظارتی مسئولان فنی بهداشتی دامپزشکی در کارخانه های خوراک دام و طیور، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز جمع آوری شیر خام و...، مطرح و به پرسش های حاضران پاسخ داده شد./
نظر دهید