• 1402/12/27 - 09:36
  • تعداد بازدید : 84
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه هماهنگی تامین گوشت سالم با کشتارگاه داران استان

اجرای دقیق ضوابط بهداشتی، تامین گوشت قرمز و گوشت مرغ هم استانی های عزیز، ارتقاء سطح کیفی و بهداشتی محصولات خوراکی استحصالی در کشتارگاه ها اولویت اول است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، با توج به اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز و ضرورت تامین گوشت قرمز و گوشت مرغ مصرفی استان در این ایام و تعطیلات رسمی پیش رو، روز شنبه 26 اسفند 1402، جلسه ای به همین منظور با مدیران کشتارگاه های دام  و طیور استان در محل اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

این جلسه به ریاست دکتر حمید رمضانی، مدیرکل دامپزشکی استان و با حضور دکتر علی اکبر دلیر صحرایی، معاون سلامت، دکتر ابراهیم تقوایی مقدم، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی و نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی و سازمان صنعت و معدن تجارت استان تشکیل شد.

در این جلسه علاوه بر اجرای دقیق ضوابط بهداشتی و تامین گوشت قرمز و گوشت مرغ هم استانی های عزیز در ایام یاد شده بر ارتقاء سطح کیفی و بهداشتی محصولات خوراکی استحصالی در این کشتارگاه ها تاکید گردید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 316629

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه