برگزاری کارگاه آموزشی فرآورده های خام دامی سالم برای زنان شاغل در دستگاههای اجرایی استان به مناسبت دهه فجر توسط اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی
کارگاه آموزشی فرآورده های خام دامی سالم برای زنان شاغل در دستگاههای اجرایی استان به مناسبت دهه فجر توسط اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی خراسان شمالی، مسئول اداره آموزش و ترویج دامپزشکی استان از برگزاری کارگاه آموزشی فرآورده های خام دامی سالم برای زنان شاغل در دستگاههای اجرایی استان به مناسبت دهه فجر خبر داد.
مهیه اسعدی گفت: به مناسبت فرا رسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ازآنجایی که افزایش آگاهی زنان نقش بسزایی در پیشگیری بسیاری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام و سایر مسمومیت های ناشی از مصرف فرآورده های خام دامی در خانواده و جامعه دارد. مقرر شد یک دوره آموزشی تحت عنوان تغذیه سالم با محوریت فرآورده های خام دامی و تب مالت با حضور زنان شاغل در دستگاههای اجرایی استان برگزار گردد.
مسئول امور بانوان و خانواده این اداره کل افزود: این دوره به مدت 4 ساعت در تاریخ 97/11/14 در محل سالن همایش اداره کل پست با تدریس استاد مجرب دکتر رضا رحیمی رئیس شبکه دامپزشکی بجنورد برگزار شد در این کارگاه آموزشی در خصوص چگونگی پیشگیری از بیماری تب مالت و سلامت گوشت قرمز، مرغ، ماهی، تخم مرغ و لبنیات و نحوه نگهداری آنها و مخاطرات ناشی از مصرف فرآورده های خام دامی ناسالم مطالب مفیدی ارائه شد.که با استقبال خوبی همراه بود.
وی خاطر نشان کرد: دکتر سید محمد مهدی احمدی مدیر کل دامپزشکی استان نیز در این جلسه حضور یافتند و در خصوص وظایف دامپزشکی و تلاش کارکنان این دستگاه در شرایط سخت جهت تأمین بهداشت عمومی توضیحاتی ارائه نمود و افزود: با توجه به نقش مؤثر زنان در ترویج بهداشت فرآورده های خام دامی سالم و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام از بانوان فرهیخته استان انتظار داریم فرآورده های خام دامی نظیر گوشت قرمز، مرغ ، ماهی را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه و فرآورده های لبنی را نیز به صورت پاستوریزه خریداری نمایند و در صورت مشاهده تخلف از طریق سامانه تلفنی 1512 به اطلاع ما برسانند.
در پایان جلسه نیز از 4 نفری که به سؤالات مطرح شده پاسخ صحیح دادند با اهداء جوایزی تقدیر بعمل آمد.
نظر دهید