• 1401/05/24 - 12:48
  • تعداد بازدید : 426
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته ساماندهی کشتارگاه های دام در دفتر معاونت امور عمرانی استانداری خراسان شمالی

بررسی وضعیت کشتارگاه های دام استان و گزارشی از وضعیت کشتار دام در سطح استان توسط دامپزشکی استان ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان، با توجه به اهمیت موضوع ساماندهی کشتارگاه های دام استان و ضرورت رعایت بهداشت و سلامت محصولات تولیدی از کشتارگاه ها و پیشگیری از اشاعه احتمالی بیماری های واگیر دام و بیماری های مشترک بین انسان و دام جلسه ای با موضوع ساماندهی کشتارگاه های دام استان به ریاست معاونت امور عمرانی استانداری خراسان شمالی و مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری و دبیری اداره کل دامپزشکی استان و دیگر اعضای کمیته منجمله نمایندگان حفاظت محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی ، شهرداری و سازمان جهاد کشاورزی استان در محل استانداری برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر حمید رمضانی مدیر کل دامپزشکی استان به تشریح وضعیت کشتارگاه های دام در استان و در تکمیل آن دکتر ابراهیم تقوائی مقدم رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی به ارائه گزارشی کامل پرداخت.

رمضانی خواستار تسریع در روند اصلاحات و سرمایه گذاری بخش خصوصی در سطح استان شد و گفت:در حال حاضر دو کشتارگاه صنعتی در استان در حال فعالیت می باشد که در دیگر شهرستان ها متقاضی جهت احداث کشتارگاه وجود دارد و با توجه به اینکه استان خراسان شمالی دارای 3 درصد از جمعیت دامی کشور و جز استان های تولیدکننده گوشت قرمز می باشد احداث این صنایع در استان بسیار حائز اهمیت است.

در ادامه جلسه مهندس مهدی رشیدی معاونت امور عمرانی استانداری با تاکید بر بهداشت در کشتارگاه ها گفت: راه اندازی هر صنعت نیاز به توجیح اقتصادی دارد و اینکه منبع حمایتی برای ادامه آن صنعت نیاز می باشد. تا نتیجه آن ایجاد اشتغال حاصل گردد که این امر منوط به مدیریت مناسب در هر صنعت می باشد.

وی عنوان کرد: فعالیت در حوزه سلامت بسیار وسیع می باشد، تولید ، خدمات، عرضه نیازمند نظارت مستمر و الگو پذیری از صنایع موفق و رفع موانع سرمایه گذاری در استان است. همچنین به تشکیل تیم کارشناسی نظارتهای مستمر بر فعالیت کشتارگاه های دام استان و تشکیل جلسات بیشتر اشاره نمود.

مهندس مرتضی رجائی مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری، بر تعهدات دامپزشکی در امور مربوط به کشتارگاه ها ، حمل و نقل گوشت، پیگیری تصویب و تعیین محل های اعتبار و تسهیلات جهت توسعه کشتارگاه های صنعتی و نقدینگی کشتارگاهها توسط دامپزشکی استان تاکید نمود.

وی اظهار داشت : طی بازدید ها از کشتارگاه ها سیستم پساب و فاضلاب کشتارگاه و روند تبدیل ضایعات کشتارگاه به پودر خوراک دام بررسی و مقرر بر رفع مشکلات موجود گردید.

دکتر محمدرضا اکبری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: با توجه به اهمیت بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله cchf و تب مالت ، معاینات افراد شاغل در کشتارگاه صورت می پذیرد و جهت عدم انتقال بیماری های مذکور، رعایت و استفاده از لوازم حفاظت فردی و همچنین بهداشت لوازم و دستگاه های مورد استفاده بسیار ضروری می باشد.

سید جواد سیدموسوی مدیر کل تعزیرات حکومتی در ادامه جلسه مطرح کرد: احداث کشتارگاه های جدید به 4 الگو و ممانعت از فعالیتهای کشتارگاه هایی که شرایط و ضوابط لازمه را ندارند به لحاظ بهره برداری کامل از ظرفیت تولید استان می بایست رعایت شود و متناسب بودن ظرفیت تولید با تعداد کشتارگاه ها به جهت گسترش و به تبع آن اجرای قوانین مصرف کننده و بهداشت محیط زیست لازم است.

در پایان جلسه مهندس مجید شادکام معاون شهرداری بجنورد اقدامات لازمه جهت رفع مشکلات موجود در کشتارگاه ها را عنوان کرد و دیگر اعضای کمیته نظرات خود را مطرح و مصوبات جلسه تعیین و جلسه با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد به پایان رسید.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 289325

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه