• 1403/01/11 - 08:55
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی ایام نوروز و ماه رمضان انجام شد:

بازدید مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان شیروان

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی خراسان شمالی، با توجه به نقش کشتارگاه های طیور در تامین سلامت شهروندان و لزوم رعایت دستورالعمل های دامپزشکی در مراحل قبل، حین و بعد کشتار مرغ بویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و همچنین درخواست مدیریت کشتارگاه جهت اخذ کد IR، دکتر هادی تبرائی مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور به اتفاق دکتر حمید رمضانی مدیر کل دامپزشکی استان خراسان شمالی از کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان شیروان بازدید نمودند.

وی توصیه های بهداشتی لازمه را به مدیریت و مسئول فنی کشتارگاه یادآور شد.

در ادامه از کارگاه فرآوری و بسته‌بندی پای مرغ کشتارگاه پرستوی شیروان جهت دریافت کد IR بازدید بعمل آورد.

همچنین ضوابط و شرایط بهداشتی عمومی، شرایط بهداشتی اختصاصی تاسیسات اصلی و ضوابط و شرایط بهداشتی فرآیند مورد بررسی قرار گرفت.

                           

نظارت بهداشتی و کیفی بر صادرات و واردات فرآورده‌های خام دامی از وظایف حاکمیتی دامپزشکی می‌باشد و باعث افزایش سطح اشتغال زایی در استان میگردد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 317083

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه