استحصال 8 هزار تن گوشت سالم و بهداشتی با نظارت دامپزشکی خراسان شمالی در بهار امسال
در سه ماه نخست سال جاری با اعمال نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور خراسان شمالی، بیش از 8 هزار تن گوشت قرمز و سفید، تولید و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره کل در این باره گفت: از ابتدای امسال تا پایان خردادماه درمجموع 10808 رأس دام سبک، 1101 رأس دام سنگین و 3 میلیون و 530 هزار و 639 قطعه طیور صنعتی در کشتارگاه های دام و طیور این استان با نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان کشتار شد.
دکتر علی اکبر دلیرصحرایی میزان گوشت استحصالی از این میزان را شامل 492 هزار و 500 کیلوگرم گوشت قرمز و 7 میلیون و 521 هزار و 953 کیلوگرم گوشت مرغ ذکر کرد و افزود: با نظارت های مستمر کارشناسان دامپزشکی مستقر در این کشتارگاه ها درمجموع، 32 هزار و 223 کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی ناسالم و غیرقابل مصرف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
در خراسان شمالی هم اکنون 8 کشتارگاه دام و 3 کشتارگاه طیور فعال و دایر است./
نظر دهید