• 1401/12/13 - 09:33
  • تعداد بازدید : 180
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان در دامپزشکی خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی خراسان شمالی ، دکتر ابراهیم تقوائی مقدم رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان در اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی گفت: این طرح از  13 اسفند ماه 1401 شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این طرح  تعداد 18 اکیپ و 36 بازرس بهداشتی، کار نظارت و رصد سلامت فرآورده های خام دامی، تاریخ تولید و انقضا، مبدا بارگیری و کد رهگیری ارسال محموله ،  نگهداری محموله تازه در دمای صفر تا چهار درجه و محموله منجمد در دمای منفی 18 درجه ،  نظافت واحد، تجهیزات کار و کارت سلامت را انجام میدهند.

تقوائی ادامه  داد  استان خراسان شمالی دارای  1100 واحد عرضه فرآورده های خام دامی می باشد که تا پایان طرح هر واحد حداقل 5 نوبت بازدید خواهد شد. همچنین بازدید از رستوران ها و کبابی های بین راهی نیز جزو اولویت های این طرح و در قالب گشت مشترک با سایر دستگاه ها انجام می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 298000

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه