آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی به مناسبت نوروز و ماه مبارک رمضان توسط دامپزشکی خراسان شمالی
طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی دامپزشکی از 21 اسفند سال جاری آغاز و تا 21 فروردین 1403 ادامه دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، با توجه به در آستانه فرا رسیدن نوروز و همزمانی این ایام با ماه مبارک رمضان و افزایش میزان تولید و عرضه فرآورده های خام دامی (گوشت قرمز، سفید، شیر و ...) هر ساله و به صورت همزمان در سراسر کشور و استان خراسان شمالی طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در دامپزشکی آغاز می شود.
دکتر علی اکبر دلیر صحرایی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی در این باره گفت: این طرح که از 19 اسفند سال جاری تا 21 فروردین 1403 ادامه دارد توسط 54 نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب اکیپ های ثابت و سایر در سراسر استان از هشت صبح الی 20 اجرا می شود.
وی افزود: در استان خراسان شمالی تعداد 55 واحد صنایع وابسته به دام، 9 واحد کشتارگاه صنعتی و سنتی دام و سه واحد کشتارگاه صنعتی طیور که در تمامی این واحدها مسئولین و دستیاران بهداشتی مستقر بوده و بر پروسه تولید، نگهداری،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی خوراکی نظارت دارند که این فرآورده ها پس از تایید سلامت به واحد های عرضه ارسال می گردد.
دلیر صحرایی اضافه کرد: اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی هرساله با برنامه ریزی صورت گرفته با سایر دستگاه های ذیربط جهت عرضه ماهی قرمز بر مکان هایی را که شهرداری تعیین نموده و دارای شرایط بهداشتی می باشد نظارت مستمر بر سلامت و توزیع ماهی قرمز دارد.
معاون سلامت دامپزشکی استان تاکید کرد: سامانه تلفنی ۱۵۱۲ دامپزشکی به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت شکایات، انتقادات، گزارشات و پیشنهادات مردمی می باشد.
نظر دهید