• 1403/12/11 - 13:13
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ماه رمضان انجام شد:

آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه رمضان و عید نوروز دامپزشکی خراسان شمالی

در قالب 22 اکیپ سیار و 11 اکیپ ثابت صورت می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی خراسان شمالی، دکتر ابراهیم تقوایی مقدم رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان گفت: با توجه به آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه رمضان و عید نوروز از مورخ 11 اسفند 1403 لغایت 11 فروردین 1404، کارشناسان و بازرسان دامپزشکی استان در قالب 22 اکیپ سیار و 11 اکیپ ثابت، شامل 28 دکتر دامپزشک و 61 بازرس بهداشتی گوشت و 11 ناظر شرعی در 10 شهرستان استان از کلیه مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از ساعت 8 صبح الی 20 شب بصورت همه روزه بازدید بعمل می آورند.

وی از کلیه هم استانی های عزیز درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در فرآورده های خام دامی با شماره 1512 جهت اطلاع به کارشناسان دامپزشکی استان تماس حاصل فرمایند./

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 335029

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه