• 1402/08/07 - 11:00
  • تعداد بازدید : 302
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری سه کلاس آموزشی بهداشتی دامپزشکی با همکاری کمیته امداد امام خمینی ره شهرستان اسفراین

همه ساله ابتلاء دامها و انسان به بیماریهای دامی و همچنین بیماری های مشترک بین انسان و دام موجب ایجاد خسارات اقتصادی زیادی به دامداران و روستائیان می شود.

بنابر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی اسفراین، در راستای افزایش اطلاعات بهداشتی دامداران و روستائیان سه کلاس آموزشی با موضوعات مبارزه و پیشگیری بیماری های تب مالت، آنفلوانزای فوق حاد، هاری و کیست هیداتیک در سالن جلسات کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان جهت مددجویان و دامداران تحت پوشش این مجموعه برگزار گردید.

در این کلاسها ضمن آموزش علائم بیماری ها، اتیولوژی، روش های پیشگیری، مبارزه و درمان این سه بیماری، روش های پایدارسازی دام سبک، اصلاح نژاد و بیماریهای مرتبط با آن، به سوالات بهره برداران در زمینه این بیماری ها و روش های مدیریت بهداشتی دامداری و ... پاسخ داده شد.

همه ساله ابتلاء دامها و انسان به بیماریهای دامی و همچنین بیماری های مشترک بین انسان و دام موجب ایجاد خسارات اقتصادی زیادی به دامداران و روستائیان می شود که از روش های مهم مبارزه و پیشگیری از بروز با این بیماریها، انجام به موقع واکسیناسیون دام، سمپاشی دام و جایگاه نگهداری  می باشد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان اسفراین,آموزش و ترویج
  • کد خبر : 309742
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه