• 1401/04/16 - 14:05
  • تعداد بازدید : 283
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در آستانه عید سعید قربان صورت گرفت:

کلاس آموزشی بیماری کریمه کنگو و ذبح دام نذری جهت پرسنل کشتارگاه دام شهرستان مانه و سملقان برگزار شد.

نکات و توصیه های بهداشتی ذبح دام نذری در عید قربان در جهت پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در راستای افزایش آگاهی پرسنل کشتارگاه بیان شد.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی مانه و سملقان، با توجه به فرا رسیدن عید سعید قربان و افزایش کشتار دام در این روز و اینکه مخزن اصلی ویروس تب کریمه کنگو کنه ها می باشند، کلاس آموزشی پیشگیری از بیماری مذکور در کشتارگاه دام آشخانه برگزار شد.

دکتر محسن سفید گر کارشناس شبکه دامپزشکی مانه و سملقان، نکات و توصیه های  بهداشتی ذبح دام نذری در عید قربان در جهت پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را بیان و بر استفاده از لوازم بهداشتی حفاظت شخصی منجمله دستکش، کلاه و روپوش ... جهت پرسنل کشتارگاه در هنگام ذبح دام تاکید کرد. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان مانه و سملقان
  • کد خبر : 288018

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید