در راستای اقدامات بهداشتی عید سعید قربان صورت گرفت:
کلاس آموزشی ترویجی با محوریت بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و بیماری های مشترک و بهداشت گوشت در روستاهای سنگسار، پرسه سو، گرکز، قره آغاج گرکز و دویدوخ

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی رازو جرگلان، کلاس آموزشی با محوریت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و بیماری های مشترک و بهداشت گوشت توسط کارشناس شبکه دامپزشکی راز و جرگلان و همکاری اداره بهداشت و درمان برگزار گردید.
دکتر همایون تقی زاده رئیس شبکه دامپزشکی راز و جرگلان گفت: بیماری تب خونریزی دهنده ی کریمه کنگو بیماری ویروسی فوق حاد است که عامل انتقال آن کنه می باشد و علاوه بر گزش کنه از طریق تماس مستقیم با لاشه و ترشحات حیوانات آلوده مانند بزاق، ادرار، شیر و ... و یا مصرف گوشت آلوده نیم پز و یا کبابی ایجاد بیماری میکند.
نظر دهید