گشت مشترک شبکه دامپزشکی گرمه از رستوران ها و کبابی های دو راهی دشت
با حضور نمایندگان و کارشناسان دامپزشکی، شبکه بهداشت ، صمت ، تعزیرات حکومتی و میراث فرهنگی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی گرمه در مورخ ۱۴۰۱/۱/۷ در راستای طرح کنترل و نظارت بر فرآورده های خام دامی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱ دامپزشکی گرمه گشت مشترک نظارتی از رستوران ها و کبابی های واقع در دو راهی دشت با حضور نمایندگان شبکه بهداشت، صمت، تعزیرات حکومتی و میراث فرهنگی برگزار کرد.
در این گشت مشترک تعداد ۶ رستوران و کبابی مورد بازرسی و نظارت بهداشتی قرار گرفت و توصیه ها و تذکرات لازم در خصوص رعایت ضوابط بهداشتی دامپزشکی و حفظ زنجیره سرد فرآوردههای خام دامی به متصدیان داده شد.همچنین بخشدار مرکزی شهرستان گرمه به صورت سرزده از این گشت بازدید و از زحمات دستگاه های اجرایی تقدیر و تشکر نمودند.
نظر دهید