• 1401/03/26 - 11:22
  • تعداد بازدید : 218
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی تب کریمه -کنگو جهت قصابان، سلاخان و دامداران شهرستان گرمه

اداره دامپزشکی شهرستان گرمه در راستای آموزش بهره برداران به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو اقدام به برگزاری سه کلاس آموزشی –ترویجی برای دامداران ، قصابان و سلاخان سطح شهرستان نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه، به منظور آگاهی بخشی به گروه های در معرض خطر بیماری cchf  یا "تب خونریزی دهنده کریمه کنگو" سه کلاس آموزشی با هدف آشنایی با راههای انتقال ،کنترل و پیشگیری از این بیماری طی سه روز برای دامداران و قصابان و پرسنل شبکه بهداشت در محل سالن کنفرانس شبکه بهداشت، اتاق جلسات شبکه دامپزشکی و  مسجد الحسین شهرستان گرمه انجام شد.

مهندس حسن کامکار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه، یکی از راههای  انتقال و شیوع بیماری به انسان را تماس مستقیم با گوشت و لاشه دام مبتلا به بیماری بر شمرد و افزود:  مهمترین راه پیشگیری از این بیماری حفاظت و رعایت بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس کار، دستکش، ماسک و عینک مناسب برای افرادی که در معرض دام زنده و لاشه دام کشتاری  میباشد و می بایست دامداران و بهره برداران نسبت به سم پاشی دامها و جایگاه آنها اقدام نمایند

 همچنین تاکید کرد:  لاشه و ضمایم خوراکی دام ذبح شده منجمله جگر و همچنین گوشت قرمز باید به مدت 24 ساعت در پیش سرد و یا یخچال  قرار گرفته و سپس به مصرف انسان برسد و  شهروندان مواد غذایی پروتئینی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.

در این دوره های آموزشی تعداد 48 نفر از دامداران و قصابان شهرستان گرمه شرکت نمودند .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه
  • کد خبر : 287214

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید