برگزاری کلاس آموزشی بیماری تب کریمه کنگو و بروسلوز جهت دامداران شهرستان گرمه
شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه در راستای آموزش بهره برداران به منظور پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و بروسلوز اقدام به برگزاری دو کلاس آموزشی ترویجی برای دامداران سطح روستاهای رباط عشق و اصغر آباد شهرستان نمود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه به منظور آگاهی بخشی به گروههای در معرض خطر بیماری cchf یا "تب خونریزی دهنده کریمه کنگو" و بیماری تب مالت یا بروسلوز دو کلاس آموزشی با هدف آشنایی با راههای انتقال ،کنترل و پیشگیری از این بیماری ها طی دو روز برای دامداران شهرستان گرمه برگزار گردید .
خانم دکتر موحدی کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه، یکی از راههای انتقال و شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام را تماس مستقیم با گوشت و فرآورده های خام دامی سنتی و غیر پاستوریزه بر شمرد و افزود : مهمترین راه پیشگیری از این بیماریها حفاظت و رعایت بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس کار، دستکش ، ماسک و عینک مناسب برای افرادی که در معرض دام زنده و لاشه دام کشتاری میباشد. همچنین خاطر نشان کرد : لاشه و ضمایم خوراکی هر دام ذبح شده منجمله جگر باید حداقل به مدت 24 ساعت در پیش سرد و یا یخچال قرار گرفته و سپس به مصرف انسان برسد.
وی تاکید نمود: شهروندان از مصرف گوشت و جگر تازه بدون طی شدن دوره پیش سرد خودداری نمایند و مواد غذایی پروتئینی خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و بر سم پاشی دامها و جایگاه آنها تاکید نمود.
در این دوره های آموزشی تعداد 17 نفر از دامداران روستاهای رباط عشق و اصغر آباد شهرستان گرمه شرکت نمودند .
نظر دهید