• 1399/07/13 - 08:24
  • تعداد بازدید : 393
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی تخم مرغ در گرمه

به منظور تبیین و ابلاغ برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ، جلسه ای در اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان گرمه برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه، با توجه به اهمیت رعایت شرایط بهداشتی فرآورده های خام دامی به ویژه تخم مرغ با پیشنهاد شبکه دامپزشکی، این جلسه با حضور کارشناس نظارت  دامپزشکی گرمه، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت، رئیس اتاق اصناف ، نماینده شبکه بهداشت و متصدیان پخش عمده تخم مرغ در شهرستان  برگزار شد  .

رجبی مسئول واحد نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه در این باره گفت: در این جلسه برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشتی و تضمین سلامت تخم مرغ برای متصدیان پخش و توزیع این فرآورده در شهرستان ابلاغ و بر همکاری و مساعدت لازم در خصوص اجرای این طرح ملی تأکید شد. وی یادآور شد: به استناد ماده 4 آیین نامه چگونگی کنترل بهداشتی ترد ، نقل و انتقل ، واردات و صادرات دام زنده و فرآوه ردهای خام دامی، هر گونه حمل و نقل  فرآورده های خام دامی به ویژه تخم مرغ  نیازمند اخذ مجوز بهداشتی قرنطینه ای از دامپزشکی شهرستان مبدأ بوده و لازم است محموله  توسط دامپزشکی  در مقصد، تأیید تخلیه شود .

شهرستان گرمه دارای 3 مرکز پخش تخم مرغ خوراکی است./

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه
  • کد خبر : 256121
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید