برگزاری گشت مشترک نظارتی از رستورانها و قصابی ها در شهرستان گرمه
گشت مشترک نظارت از رستورانها و قصابی های شهرستان گرمه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه ، در راستای نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ، رستورانها و کبابی ها و با توجه به اهمیت نظارت بر مراکز عرضه و به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و امنیت خاطر شهروندان ، بازدید نظارتی مشترکی با حضور کارشناسان و نمایندگان دامپزشکی ، شبکه بهداشت و تعزیرات از رستورانها و قصابی های شهرستان گرمه برگزار گردید .
مهندس حسن کامکار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه در این باره گفت : این بازدیدها از 5 رستوران و قصابی به عمل آمد و در خصوص نحوه نگهداری فرآورده های خام دامی تازه و منجمد توصیه ها و تذکرات لازم داده شد و از متصدیان رستورانها و کبابی ها خواسته شد حتماً فرآورده های خام دامی تازه و منجمد را با رعایت اصول زنجیره سرد از مراکز مورد تایید دامپزشکی تهیه نمایند .
وی افزود : با توجه به اهمیت بیش از پیش سلامت مواد غذایی ، نظارت جدی بر مراکز عرضه و رستورانها در دستور کار کارشناسان نظارت بر بهداشت مواد غذایی این اداره قرار دارد و با توجه به وجود حوزه مشترک نظارتی بین دامپزشکی و دیگر ادارات شهرستان ، برگزاری بازدیدهای مشترک نظارتی ، اقدام بسیار موثری در بهبود هر چه بیشتر کیفیت مواد غذایی عرضه شده در رستورانها و کبابی ها خواهد بود.
همچنین در این بازدید نامه تذکر در خصوص تهیه گوشت و آلایش خوراکی مورد استفاده در رستورانها ، جگرکی ها و تالارها از مراکز تحت نظارت دامپزشکی به متصدیان رستورانها و کبابی ها ابلاغ گردید .
نظر دهید