• 1402/01/22 - 11:26
  • تعداد بازدید : 253
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در ایام ماه مبارک رمضان در شهرستان گرمه

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع فرآورده های خام دامی به مناسبت ماه مبارک رمضان در شهرستان گرمه در حال اجرا می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه، طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و کشتارگاه دام به مناسبت ماه مبارک رمضان در حال اجرا می باشد.  

حسن کامکار رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه گفت: با توجه به افزایش تقاضای مصرف فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه این محصولات و افزایش امنیت غذایی جامعه در سطح کشتارگاه دام شهرستان، خودروهای سردخانه دار دارای کد بهداشتی، رستورانهای بین راهی بویژه رستوران و جگرکی های واقع در دو راهی دشت و مراکز عرضه در سطح شهرستان به صورت فعال در ماه مبارک رمضان اجرا میشود.

وی بیان داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان توسط اکیپهای ثابت و سیار نظارت این شبکه ، تعداد 125 مورد بازدید از مراکز عرضه و رستورانها و جگرکی های سطح شهرستان صورت گرفته است که مقدار 66 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و معدوم و تعداد 11 مورد تذکر و اخطار کتبی برای متخلفین صادر شده است.

کامکار افزود: در همین مدت با نظارت روزانه بازرس بهداشتی کشتارگاه، برکشتار تعداد 255 رأس دام سبک و سنگین  در کشتارگاه دام شهرستان نظارت گردید که حاصل این نظارتها، استحصال مقدار 5/10 تن گوشت قرمز سالم و مقدار سه لاشه گوسفندی به وزن 75 کیلوگرم و 157 کیلوگرم آلایش خوراکی غیر قابل مصرف در محل کشتارگاه ضبط و معدوم گردید.

همچنین از ابتدای ماه مبارک رمضان با نظارت بهداشتی دامپزشکی بر 32 محموله گوشت مرغ ورودی به شهرستان،  مقدار 54 تن گوشت مرغ تازه و منجمد با نظارت دامپزشکی روانه بازار مصرف گردید.  

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان گرمه
  • کد خبر : 299912

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید