• 1403/09/13 - 11:29
  • تعداد بازدید : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مبتلا شدن کارشناس شبکه دامپزشکی شهرستان جاجرم به بیماری تب مالت

سید حسین مرتضوی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان جاجرم گفت: یکی از کارکنان شبکه دامپزشکی جاجرم پس از بروز علائمی نظیر تب، خستگی و درد عضلانی به مراکز درمانی مراجعه و پس از نمونه گیری زماو آزمایش مشخص شد به تب مالت مبتلا شده است.

مرتضوی افزود: کارکنان دامپزشکی در خط مقدم پیشگیری و مبارزه با بیماری های قابل انتقال بین حیوان و انسان می باشند که متاسفانه هر ساله تعداد زیادی از همکاران دامپزشکی به بیماری تب مالت مواجه می شوند.

وی تصریح کرد: ابتلا به بیماری های قابل انتقال بین انسان و حیوان (تب مالت، سیاه زخم و...)، گزش حیوان و احتمال انتقال هاری و صدمات حین واکسیناسیون دام سبک و سنگین از دیگر مواردی است که سلامت کارکنان دامپزشکی را به خطر می اندازد.

مرتضوی بیان کرد: واکسیناتورهای دامپزشکی در سخت ترین و نامتعارف ترین شرایط انجام وظیفه می کنند و از هیچ خدمتی برای سلامت و بهداشت جامعه و سرمایه دامی کشور دریغ نخواهند کرد .

مرتضوی در پایان افزود: برقراری سختی کار کارکنان دامپزشکی حق مسلم این قشر خدوم و گمنام عرصه سلامت می باشد که متاسفانه تاکنون این امر محقق نشده است.

  • گروه خبری : شبکه دامپزشکی شهرستان جاجرم
  • کد خبر : 330662

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید