• 1398/11/20 - 09:28
  • تعداد بازدید : 392
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی برای رابطان بهداشت مدارس جاجرم

کلاس آموزشی به منظور آشنایی رابطان سلامت مدارس جاجرم با بهداشت فرآورده های خام دامی در سالن جلسات اداره آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد.

رئیس شبکه دامپزشکی جاجرم که تدریس این دوره را برعهده داشت، در این باره گفت: با توجه به اینکه فرآورده های خام دامی درصد بالایی از سبد غذایی خانوارها را تشکیل می دهند و همه روزه مورد مصرف خانوارهاست، بنابراین شناخت فرآورده خام دامی سالم و با کیفیت حق هر مصرف کننده است و در همین راستا و بر اساس تفاهم نامه ادارات کل دامپزشکی و آموزش و پرورش خراسان شمالی، این کلاس را برگزار کردیم.

دکتر محسن شاددل ادامه داد: در این کلاس که با حضور رابطان بهداشت مدارس و برخی معلمان برگزار شد، مطالب کاربردی و مهم در خصوص ویژگی های فرآورده های خام دامی شامل انواع گوشت قرمز و سفید، شیرخام، تخم مرغ و عسل، مطرح و به سئوالات و ابهامات مستمعین نیز پاسخ داده شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان جاجرم
  • کد خبر : 249191
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید