• 1402/05/03 - 08:12
  • تعداد بازدید : 322
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کلاس آموزشی بیماری های مشترک برای قنادان و بستنی فروشی های شهرستان شیروان

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و بیماری های قابل انتقال از فرآورده های خام دامی به انسان در محل شبکه بهداشت شهرستان شیروان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شیروان، کلاس آموزشی با موضوع بهداشت در مصرف شیر و تخم مرغ و بیماری های قابل انتقال از آن ها به انسان در محل شبکه بهداشت برای قنادان و بستنی فروش‌های شهرستان برگزار شد.

در این جلسه توصیه گردید تا ضمن دقت در خرید تخم مرغ از مراکز مجاز، از تازگی و بهداشت تخم مرغ اطمینان حاصل شود و ویژگی های محصول سالم آموزش داده شد. همچنین ضمن توضیح راههای انتقال بیماری تب مالت تاکید شد، از مصرف شیر خام در تولید بستنی خودداری نمایند.

☎️سامانه تلفنی ۱۵۱۲ دامپزشکی آمادگی دریافت گزارشات و شکایات میباشد

  • گروه خبری : شبکه دامپزشکی شهرستان شیروان,آموزش و ترویج
  • کد خبر : 305329
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید