• 1401/11/09 - 13:21
  • تعداد بازدید : 85
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

توصیه های بهداشتی شبکه دامپزشکی اسفراین درخصوص نحوه نگهداری و مصرف گوشت منجمد

مهم ترین و اصلی ترین روش نگهداری طولانی مدت گوشت را روش "انجماد" برشمردند که این انجماد بوسیله تونل های انجماد در واحد خاص و بسته بندی تحت نظر دامپزشکی امکان پذیر می باشد و انجماد اصولی گوشت در این واحد های اجازه می دهد که بتوان گوشت را در دمای انجماد تعریف شده حتی تا یکسال نگهداری کرد.

 

شبکه دامپزشکی اسفراین درخصوص نحوه نگهداری و مصرف گوشت منجمد خانوارهای محترم توصیه های بهداشتی و شرایط مصرف این نوع گوشت را اعلام کرد.

بنابراعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی اسفراین، در راستای نحوه صحیح نگهداری و مصرف گوشت منجمد دکتر حسن صفایی رئیس شبکه دامپزشکی اسفراین مواردی به شرح زیر را جهت اطلاع همشهریان محترم بیان داشتند.

ایشان مهم ترین و اصلی ترین روش نگهداری طولانی مدت گوشت را روش "انجماد" برشمردند که این انجماد بوسیله تونل های انجماد در واحد خاص و بسته بندی تحت نظر دامپزشکی امکان پذیر می باشد و  انجماد اصولی گوشت در این واحد های اجازه می دهد که بتوان گوشت را در دمای انجماد تعریف شده حتی تا یکسال نگهداری کرد.

همچنین ایشان ابراز داشتند گوشت ماده غذایی است که خیلی زود آلوده و فاسد می شود و اگر در هر کدام از مراحل تولید، کشتار، بسته بندی، فروش، نگهداری و مصرف، بهداشت گوشت رعایت نشود، موجب بیماری و مسمومیت در انسان می شود. به عنوان مثال نوسان دمای انجماد در گوشت های یخ زده، امکان رشد میکروارگانیسم ها را در این گوشت ها افزایش می دهد و همین مسأله امکان فساد گوشت را بالا می برد.

صفایی در مورد روش نگهداری و مصرف گوشت منجمد به همشهریان توصیه هایی زیر را بیان نمود:

  1. -     گوشتی که از انجماد خارج شده است، بسیار زودتر از گوشت معمولی فاسد می شود؛ بنابراین سریعاً باید مصرف شود.

2-  هرگز گوشتی را که از انجماد خارج شده است برای نگهداری بیشتر مجدداً منجمد نکنید. چون علاوه بر اینکه خیلی زودتر فاسد می شود، فاقد ارزش غذائی لازم خواهد بود.

3- اگر گوشت منجمد را چرخ نمائید، به سرعت خراب شده و ارزش غذائی خود را از دست می دهد. لذا اگر چنین گوشت چرخ کرده ای قابلیت مصرف داشته باشد، بایستی سریعاً مصرف گردد.

4 -  خروج از حالت انجماد بایستی به کندی صورت گیرد؛  قرار دادن گوشت های منجمد در یخچال های خانگی با دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد بهترین روش برای دیفراست و یا یخزدایی خواهد بود.

5-  بسته بندی و انجماد گوشت در کارخانجات مجهز و پیشرفته، تحت نظارت متخصصین امر دامپزشکی و با رعایت کلیه موازین فنی و بهداشتی صورت می گیرد تا به دست مصرف کنندگان برسد.

 

منبع خبر:  شبکه دامپزشکی اسفراین

  • گروه خبری : شبکه دامپزشکی شهرستان اسفراین,هشدارهای بهداشتی
  • کد خبر : 296733
کلمات کلیدی
admin ادمین خراسان شمالی

admin ادمین خراسان شمالی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید