• 1402/02/24 - 11:27
  • تعداد بازدید : 240
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام خود کنترلی بهداشتی در کشتارگاه دام سنتی شهرستان اسفراین

خود کنترلی بهداشتی در کشتارگاه سنتی دام شهرستان اسفراین با انجام نمونه برداری های لازم انجام شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی اسفراین، بمنظور نظارت بر عرضه گوشت قرمز سالم و بهداشتی به همشهریان، عملیات خود کنترلی بهداشتی در کشتارگاه سنتی دام شهرستان اسفراین با انجام نمونه برداری های لازم توسط ناظرین بهداشتی شبکه دامپزشکی اسفراین انجام شد.

در این عملیات ناظرین بهداشتی شبکه دامپزشکی اسفراین ضمن حضور در کشتاگاه اقدام به انجام نمونه برداری به روش سوآپ از قسمت های مختلف گوشتهای استحصالی کردند و نمونه های اخذ شده را جهت انجام آزمایشات تکمیلی به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی ارسال نمودند.

ضمناً راهنمایی و توصیه های لازم بهداشتی به متصدی و همچنین ذابحین کشتارگاه جهت عرضه گوشت با کیفیت تر به بازار ارائه شد.

نظارت بهداشتی بر روند کشتار دام  و استحصال گوشت در سه مرحله قبل، در حین و بعد از کشتار بصورت روزانه توسط ناظر بهداشتی مستقر در کشتارگاه دام انجام می شود. شبکه دامپزشکی اسفراین از همشهریان درخواست دارد گوشت قرمز مورد نیاز خود را از مراکز و قصابی های تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.

روزانه بطور متوسط 20 راس دام سبک شامل گوسفند و بز و سه راس دام سنگین شامل گاو و گوساله نر در کشتارگاه اسفراین ذبح می شود و بعد از انجام نظارتهای لازم بهداشتی و شرعی جهت استفاده همشهریان روانه بازار می شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان اسفراین
  • کد خبر : 301530
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید