اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان در دامپزشکی خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی خراسان شمالی ، دکتر ابراهیم تقوائی مقدم رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان در اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی گفت: این طرح از 13 اسفند ماه 1401 شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این طرح تعداد 18 اکیپ و 36 بازرس بهداشتی، کار نظارت و رصد سلامت فرآورده های خام دامی، تاریخ تولید و انقضا، مبدا بارگیری و کد رهگیری ارسال محموله ، نگهداری محموله تازه در دمای صفر تا چهار درجه و محموله منجمد در دمای منفی 18 درجه ، نظافت واحد، تجهیزات کار و کارت سلامت را انجام میدهند.
تقوائی ادامه داد استان خراسان شمالی دارای 1100 واحد عرضه فرآورده های خام دامی می باشد که تا پایان طرح هر واحد حداقل 5 نوبت بازدید خواهد شد. همچنین بازدید از رستوران ها و کبابی های بین راهی نیز جزو اولویت های این طرح و در قالب گشت مشترک با سایر دستگاه ها انجام می گردد.
نظر دهید