• 1403/03/26 - 07:30
  • تعداد بازدید : 86
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی توجیهی جهت پیشگیری و مبارزه با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) ویژه قصابان ، پرسنل کشتارگاه و میدان عرضه دام در دامپزشکی سملقان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی سملقان کلاس آموزشی توجیهی در خصوص کنترل و پیشگیری از بیماری مشترک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو برای قصایان و پرسنل کشتارگاه دام و میدان عرضه دام شهر آشخانه در محل شبکه دامپزشکی مانه و سملقان برگزار گردید.

محمدرضا سروناز رییس شبکه دامپزشکی سملقان بیان نمود: کلاس آموزشی مذکور با موضوع راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری مشترک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در محل شبکه دامپزشکی و با هدف آگاهی بخشی و نحوه انتقال بیماری بین انسان و دام و درجهت ارتقاء سلامت جامعه برگزار شد.

وی افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری عفونت ویروسی قابل انتقال بین انسان و حیوان می باشد و دام آلوده (با گزیده شدن حیوان با کنه آلوده مبتلا می شود) فاقد علائم بالینی مشخص می باشد و دوره آلودگی دام کوتاه(حدود دو هفته) است و انسان طی تماس مستقیم با خون و سایر بافتهای آلوده حیوان و یا از طریق گزش کنه آلوده ممکن است عفونت را کسب نماید.

سروناز ادامه داد: کسانی که در صنعت دام نقش دارند یا با فرآورده های خام دامی در ارتباط باشند بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هستند.

در ادامه توصیه های بهداشتی ذیل را عنوان نمود:

1- گوشت و آلایش دام صرفا از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی خریداری نمایید

2- در هنگام قطعه بندی گوشت از دستکش استفاده نمایید

3- دامداری با فاصله دو هفته سمپاشی گردد.

4- کشتار دام در معابر و خارج از کشتارگاه ممنوع می باشد.

5- استفاده از گوشت بعد از گذراندن حداقل 24 ساعت پیش سرد انجام گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شبکه دامپزشکی شهرستان مانه و سملقان
  • کد خبر : 321067

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه